Kατερίνα Καινούριου – Η δημόσια ανάρτηση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Με ένα Instagram story ευχήθηκε περαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη στον «Ευαγγελισμό»
Ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στον Ευαγγελισμό, μετά από σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα που μάλιστα ανάγκασε τους γιατρούς να τον διασωληνώσουν.
Τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο παρουσιαστής από το μεσημέρι της Πέμπτης είναι εκτός εντατικής, αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Η Κατερίνα Καινούριου μετά το τέλος της εκπομπής της, δημοσίευσε στο Instagram ένα στόρι με το οποίο ευχήθηκε περαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο.
«Περαστικά Ανδρέα μου.. Εύχομαι να γυρίσεις γρήγορα στο σπίτι μας πιο δυνατός από ποτέ! Σ αγαπάμε», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442