Συνεχίζεται από το πρωί της Τρίτης μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Χανιά για να εξαρθρωθεί κύκλωμα που διακινούσε παράνομα όπλα. Σύμφωνα με τα τοπικά σάιτ, οι έρευνες έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις, τόσο σε αστικές όσο και σε αγροτικές περιοχές.
Πού πραγματοποιήθηκαν έρευνες
Έρευνες έγιναν στην πόλη των Χανίων και σε περιοχές των δήμων Αποκορώνου, Καντάνου – Σελίνου και Κισσάμου και έγιναν τουλάχιστον πέντε συλλήψεις. Μέχρι το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, είχε κατασχεθεί επίσης μεγάλη ποσότητα οπλισμού και πυρομαχικών και οι έρευνες συνεχίζονταν.
Στην επιχείρηση, για την οποία εμφανώς προηγήθηκε ενδελεχής προετοιμασία, συμμετέχουν άνδρες της Υπηρεσίας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος από το Ηράκλειο και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας από τα Χανιά.
Τα αποτελέσματα της επιχείρησης αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας