Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλία - Αγωνία για τετράχρονη που εξαφανίστηκε από κάμπινγκ όπου είχε κατασκηνώσει με την οικογένειά της

Αυστραλία – Αγωνία για τετράχρονη που εξαφανίστηκε από κάμπινγκ όπου είχε κατασκηνώσει με την οικογένειά της

Η Κλίο Σμιθ θεάθηκε τελευταία φορά στη σκηνή της οικογένειάς της το Σάββατο περίπου στη 1.30 πμ, στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βορείως του Περθ.

Η αυστραλιανή αστυνομία, η οποία αναζητεί ένα τετράχρονο κορίτσι που έχει εξαφανιστεί από ένα κάμπινγκ της αυστραλιανής ενδοχώρας, ανακοίνωσε σήμερα ότι «κάνει ό,τι είναι δυνατό» για τον εντοπισμό του και παράλληλα κάλεσε τους πολίτες που τυχόν γνωρίζουν να δώσουν πληροφορίες.

Η Κλίο Σμιθ θεάθηκε τελευταία φορά στη σκηνή της οικογένειάς της το Σάββατο περίπου στη 1.30 πμ, στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βορείως του Περθ.

Όταν ξύπνησαν οι γονείς της στις 6.30 πμ η μικρή είχε εξαφανιστεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Φωτό από news.com.au

Μια εκτεταμένη έρευνα ξεκίνησε το σαββατοκύριακο και σήμερα έφθασε από το Περθ μια ομάδα με περισσότερους ερευνητές, μαζί με την αστυνομία, τον στρατό και μέλη της κοινότητας που ήδη «χτενίζουν» την δύσβατη περιοχή.

«Συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στον εντοπισμό των όποιων στοιχείων, έχουμε μαζί μας τους καλύτερους ερευνητές μας, έχουμε τους καλύτερους διασώστες μας μέσω των κρατικών Υπηρεσιών Εκτάκτων Αναγκών. Θα ψάξουμε παντού», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επιθεωρητής Τζον Μάντεϊ.

Η αστυνομία έχει ανακοινώσει λίγες πληροφορίες για την έρευνα και δεν έχει πει τι θεωρεί ότι έχει συμβεί στο κορίτσι, αλλά έχει δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός υπνόσακου, ο οποίος επίσης εξαφανίστηκε από το σημείο που είχε κατασκηνώσει η οικογένεια της μικρής.

«Κάθε ώρα που περνάει με ένα τετράχρονο να κυκλοφορεί μόνο του σε αυτό το περιβάλλον…είναι πολύ, πολύ ανησυχητικό. Γι αυτό φοβόμαστε πολύ», πρόσθεσε ο Μάντεϊ.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024