Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» του στην Euroleague, η οποία έχει έντονο ισπανικό χρώμα.
Οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν αρχικά την Μπασκόνια και στη συνέχεια θα μεταβούν στη Μαδρίτη, για να κοντραριστούν με τη Ρεάλ.
Το Τριφύλλι έμαθε τη διαιτητική ομάδα που θα σφυρίξει τον αγώνα στη Βιτόρια (12/10, 21:30), και αυτή αποτελείται από τους Μπόρις Ρίζικ, Φερνάντο Ρότσα και Αν Πάντερ.
Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, ενώ δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα, καθώς είχε ρεπό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να τονίσει στον Βαγγέλη Παυλίδη ότι ο αποκλεισμός της Μπενφίκα από την Πόρτο στο Κύπελλο δεν αποτελεί προσωπική του ευθύνη, μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε στο 90+1'.
Ποτέ στο παρελθόν από την ΚΕΔ δεν ορίστηκε Τετάρτη, Κυριακή ο ίδιος ξένος διιατητής (Γιούγκ), οι Κουμπαράκης, Τζήλος αντί να τιμωρηθούν μπήκαν ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, άγνωστο με ποια κριτήρια δίνονται διπλοί ορισμοί
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Volley League Ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Σημαντική απώλεια για την Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, καθώς θα αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια χωρίς τον Ντίνο Γενηδουνιά, ύστερα από την αποβολή του για βιαιοπραγία στην αναμέτρηση με την Κροατία.