Αν και επρόκειτο να υπάρχουν περίπου 7000 οπαδοί στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Γεωργία στο Μπατούμι, υπήρξε ανατροπή της τελευταίας στιγμής και το ματς θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.
Ο λόγος είναι η κατάρρευση πολυκατοικίας στην περιοχή που θα γίνει το ματς από έκρηξη που προκλήθηκε, με τους υπεύθυνους να παίρνουν την απόφαση για παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους ασφαλείας.
Οι πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για οκτώ νεκρούς ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τί προκάλεσε την έκρηξη και οδήγησε σε αυτή την τραγωδία.
📢BREAKING: The match Between Georgia and Greece will be held behind closed doors.⛔
This is due to the tragedy that occurred as a result of the collapse of a residential building in Batumi. At this point, 8 people were found dead.😔
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.