Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η γροθιά του Γιώργου Μπαρτζώκα

Η γροθιά του Γιώργου Μπαρτζώκα

Οι εικόνες που προσέφερε ο θρίαμβος επί της Ρεάλ Μαδρίτης, εξηγούν τι συμβαίνει φέτος στον Ολυμπιακό. Και η μπουνιά του Μπαρτζώκα, επίσης…

Λένε πως μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Ωστόσο, η παράσταση του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και η νέα εμφατική νίκη, μόλις στη 2η αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, ήταν ένα παιχνίδι που άφησε πίσω του εικόνες έντονες, εντυπωσιακές, γεμάτες συναίσθημα και νόημα. Που εξηγούν πολλά, αναφορικά με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Πειραιά.

Στην παρακάμερα που ετοίμασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι εικόνες που μεταφέρει ο Δημήτρης Κυτέας με την κάμερά του, ξεχειλίζουν. Και εξηγούν, σε μη αγωνιστικό επίπεδο, γιατί αυτή η ομάδα είναι τόσο εμφατικά στιβαρή και ακατάβλητη σε αυτό το διάστημα. Και επιβεβαιώνει, πως για να χτίσεις ένα σύνολο που θα νικάει και θα κυριαρχεί, δεν χρειάζεσαι σούπερ σταρ. Μπορείς να το κάνεις, με καλούς παίκτες, αλλά κυρίως με χημεία και καλό κλίμα.

Οι εικόνες που εντυπωσιάζουν από το «τρίτο μάτι» του αγώνα με τη Ρεάλ είναι αρκετές. Το… πάρτι, οι κραυγές και τα χαμόγελα των παικτών πριν βγουν στο γήπεδο για ζέσταμα στο αλαλάζων και γεμάτο θετικότητα ΣΕΦ. Οι γροθιές, οι πανηγυρισμοί, αλλά και τα ουρλιαχτά του Πρίντεζη σχεδόν για κάθε καλάθι, σε έναν αγώνα που ο ίδιος έπαιξε 8,5 λεπτά!

Οι πανηγυρικές κραυγές του… TNT Λαρεντζάκη, του Παπανικολάου, του συνήθως ψύχραιμου Βεζένκοφ, ακόμη και του μονίμως ανέκφραστου Ντόρσεϊ, είναι εικόνες πλήρως επεξηγηματικές του τι θα δούμε φέτος στον Ολυμπιακό.

Αλλά εάν πρέπει να επιλέξει κάποιος μια και μόνο εικόνα από αυτό το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή δεν θα είναι άλλη από τη… γροθιά του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μια έκφραση απόλυτης ικανοποίησης για τη δουλειά που γίνεται από τους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού. Μια σφιγμένη μπουνιά, που ήρθε να επιβεβαιώσει πως τίποτε δεν γίνεται τυχαία στον φετινό Ολυμπιακό.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024