ΑΕΚ – Τραυματίστηκε ο Ανγκόλα, εκτός για περίπου δύο εβδομάδες
Ο Μπράιαν Ανγκόλα τραυματίστηκε στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Σομπατέλι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.
Ο Στέφανος Δέδας είδε τον Νίκο Παππά να επιστρέφει στην δράση στον αγώνα απέναντι στη Σομπατέλι στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ΑΕΚ στο Basketball Champions League, ωστόσο η αναμέτρηση έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Έλληνα τεχνικό.
Ειδικότερα, ο Μπράιαν Ανγκόλα αποκόμισε πρόβλημα από το παιχνίδι της Ουγγαρίας και θα μείνει εκτός για τις επόμενες 10-15 μέρες. Ο Κολομβιανός είχε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Σομπατέλι, τελειώνοντας με 17 πόντους, ωστόσο η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ΑΕΚ στις επόμενες αναμετρήσεις.
Η Ένωση υποδέχεται απόψε (20:00) τη Λάρισα για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων.
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442