Χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σουηδία (12/10, 21:45) για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς στο αποψινό ματς με Γεωργία «κιτρινίστηκε» και συμπλήρωσε κάρτες.
Ο 34χρονος αμυντικός της ΑΕΚ στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης στο Μπατούμι, δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον Λιθουανό διαιτητή για διαμαρτυρία και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με την Σουηδία στην Στοκχόλμη.
Η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί στο ματς, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση του ομίλου, χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα, με τον έμπειρο σέντερ μπακ τίθεται νοκ – άουτ από την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Οι «κανονιέρηδες» δίνουν 120 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο για τον Αργεντίνο, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» απάντησαν αρνητικά. Ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγλο μέσο
Η απόφαση της European Aquatics, η προσφυγή για τον αγώνα Πρίμορατς – Γιουγκ, το ιστορικό του κολυμβητηρίου στο Κότορ και οι πολιτικές προεκτάσεις μιας αθλητικής διαμάχης.
Ο Μόντε Μόρις στάθηκε στις απουσίες των Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και στο βάθος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας (25/5).