Μεγάλο πλήγμα για την Εθνική Ελλάδας – Χάνει τη σεζόν ο Ζέκα με ρήξη χιαστού
Ο Κάρλος Ζέκα στάθηκε τρομερά άτυχος, καθώς βλέπει τη σεζόν τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο να τελειώνει πρόωρα μετά τη ρήξη χιαστού στο χθεσινό αγώνα κόντρα στη Βίμποργκ
Τέλος η σεζόν για τον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος θα απουσιάσει τόσο από τις υποχρεώσεις της Κοπεγχάγης όσο και από αυτές της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.
Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και νυν των Δανών γνωστοποίησε τις εξελίξεις σήμερα το πρωί με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη και δίνοντας υπόσχεση πως θα επιστρέψει καλύτερος από πριν.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν.
Θα είμαι ξανά πίσω πιο δυνατός και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να στηρίζουμε την Κοπεγχάγη, μαζί είμαστε πιο δυνατοί, θα σας ξαναδώ σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.