Λευτέρης Πετρούνιας – Χειρουργήθηκε στον ώμο ο Ολυμπιονίκης – Οι πρώτες του δηλώσεις
Η μετεγχειρητική κατάσταση του «άρχοντα των κρίκων» είναι εξαιρετική.
Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Ρίο και Χάλκινος στο Τόκιο υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ώμου από τον γιατρό του, Οδυσσέα Παξινό.
Όπως ο ίδιος δήλωσε κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ήταν ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ιαπωνία και κρίθηκε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για τη χειρουργική αντιμετώπισή του.
Η μετεγχειρητική κατάστασή του είναι εξαιρετική και πλέον ο «άρχοντας των κρίκων» αναρρώνει σπίτι του
«Ήταν ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και κρίθηκε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για τη χειρουργική αντιμετώπισή του. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό και τους συνεργάτες του, Παναγιώτη Γρηγορόπουλο και Νικόλαο Κουρή, για την ιδιαίτερη στήριξη και φροντίδα.
Όπως οφείλω να ευχαριστήσω και το Ερρίκος Ντυνάν, τη διοίκηση και το προσωπικό του, όχι μόνον για τη δική μου νοσηλεία, αλλά και για τη στήριξη που προσφέρουν σε κάθε αθλητή και αθλήτρια της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», είπε κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου έκανε και μία ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στα πλαίσια του ρεκτιφιέ στον δρόμο για το Παρίσι 2024 έκανα μια αναγκαία επέμβαση και στον άλλο μου ώμο».
Δείτε την παρακάτω
View this post on Instagram
- Οσεάν Ντοντάν: Κορυφαία τενίστρια έκανε αυξητική στήθους και άνοιξε Onlyfans (pics+vids)
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- LIVE: Βιγιαρεάλ – Κοπεγχάγη
- LIVE: Καραμπάγκ – Άγιαξ
- Ανρί για Σαλάχ και Σλοτ: «Είχα και εγώ προβλήματα με τον Βενγκέρ αλλά δεν μίλησα δημοσίως»
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



































![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)




![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)



![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442