Στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έκανε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος πέρσι οδήγησε τα «ελάφια» στην κατάκτηση του τίτλου, κατά την παραμονή του στην Ελλάδα έκανε προπονήσεις στο ΣΕΦ και στο νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριo του Ολυμπιακού.
Μαζί του ήταν ο αδερφός του και συμπαίκτης του στους Μιλγουόκι Μπακς, Θανάσης, ενώ από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πέρασαν επίσης μέλη του προπονητικού επιτελείου της αμερικάνικης ομάδας, αλλά και συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, επίσης κάτοχοι δακτυλιδιού.
Η πειραϊκή ΚΑΕ φιλοξένησε τον Γιάννη και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Μιλγουόκι, με το ΣΕΦ να παίρνει… λάμψη από τους πρωταθλητές του ΝΒΑ, με τους Ερυθρόλευκους μάλιστα να εύχονται στους Γιάννη και Θανάση να κάνουν το back to back. «Θα θέλαμε να ευχηθούμε στους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο καλή επιτυχία τη σεζόν που έρχεται και να πανηγυρίσουν back to back το πρωτάθλημα», ανέφεραν οι Ερυθρόλευκοι.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.