Στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έκανε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος πέρσι οδήγησε τα «ελάφια» στην κατάκτηση του τίτλου, κατά την παραμονή του στην Ελλάδα έκανε προπονήσεις στο ΣΕΦ και στο νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριo του Ολυμπιακού.
Μαζί του ήταν ο αδερφός του και συμπαίκτης του στους Μιλγουόκι Μπακς, Θανάσης, ενώ από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πέρασαν επίσης μέλη του προπονητικού επιτελείου της αμερικάνικης ομάδας, αλλά και συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, επίσης κάτοχοι δακτυλιδιού.
Η πειραϊκή ΚΑΕ φιλοξένησε τον Γιάννη και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Μιλγουόκι, με το ΣΕΦ να παίρνει… λάμψη από τους πρωταθλητές του ΝΒΑ, με τους Ερυθρόλευκους μάλιστα να εύχονται στους Γιάννη και Θανάση να κάνουν το back to back. «Θα θέλαμε να ευχηθούμε στους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο καλή επιτυχία τη σεζόν που έρχεται και να πανηγυρίσουν back to back το πρωτάθλημα», ανέφεραν οι Ερυθρόλευκοι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League