Η εκρηκτική Κολομβιανή σταρ, Σακίρα είχε ένα επικίνδυνο συναπάντημα με αγριογούρουνα.
Μια βόλτα σε πάρκο της Βαρκελώνης εξελίχθηκε σε μεγάλη περιπέτεια για την Σακίρα.
Η Κολομβιανή ποπ σταρ, σύζυγος του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, δέχτηκε μαζί με τον γιο της, Μίλαν, επίθεση από δύο αγριογούρουνα!
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω Instagram αναφέροντας πως της κατέστρεψαν την τσάντα και λίγο έλειψε να της αρπάξουν και το κινητό.
«Δείτε πώς δύο αγριογούρουνα άφησαν την τσάντα μου αφού μας επιτέθηκαν στο πάρκο.
Διάλυσαν τα πάντα και πήγαν να πάρουν και την τσάντα μου μαζί τους στο δάσος, μαζί με το κινητό μου», ανέφερε η Σακίρα καλώντας τον γιο της να πει πόσο γενναία αντιμετώπισε η ίδια τα άγρια ζώα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας