Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Μετά από ένα ολόκληρο ακαδημαϊκό έτος χωρίς δια ζώσης εκπαίδευση, ξεκίνησε σήμερα χωρίς προβλήματα η δια ζώσης εκπαίδευση όλων των φοιτητών των κλινικών ετών της Ιατρικής Σχολής (θεωρητική εκπαίδευση, κλινική άσκηση). Στο έκτο έτος σπουδών είχε ήδη ξεκινήσει η δια ζώσης εκπαίδευση από τέλος Αυγούστου.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ιατρικής σχολής Αθηνών. καθηγητής καρδιολογίας κ. Γεράσιμος Σιασος, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων προπτυχιακών φοιτητών (90%), μεταπτυχιακών φοιτητών (88%) και υποψηφίων διδακτόρων (89%).
Στα ποσοστά αυτά δεν περιλαμβάνεται ο αριθμός των φοιτητών που έχουν νοσήσει (περίπου 3-4%), οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές της Σχολής μας που έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει υπολογίζονται περίπου στο 92–93%. Σημειώνεται ότι ο μέσος όρος των προπτυχιακών φοιτητών όλων των ΑΕΙ που έχουν εμβολιαστεί με μία δόση ή έχουν νοσήσει ανέρχεται στο 77%.