Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερν Μονάχου 1-3

Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερν Μονάχου 1-3

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 3-1 της Γκόιτερ Φιρτ εκτός έδρας, αν και αγωνίστηκε για σχεδόν ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, κι έφυγε με +3 από τη δεύτερη Βόλφσμπουργκ η οποία έχει ένα ματς λιγότερο

Ασταμάτητη Μπάγερν «κατάπιε» και την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ. Οι πρωταθλητές αγωνίστηκαν για σχεδόν ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παβάρ αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να φύγουν με νίκη 3-1 από την έδρα των νεοφώτιστων.

Στο +3 από τη δεύτερη Βόλφσμπουργκ – που έχει ένα ματς λιγότερο – η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν η οποία έφτασε τις πέντε σερί νίκες στην Bundeslida, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα την Γκλάνταμπαχ.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο ματς ήρθε το γκολ για την Μπάγερν. Ο Ντέιβις έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μίλερ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, σκόραρε για το 0-1 και παράλληλα προσπέρασε τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε στην τρίτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 218 γκολ.

Στο 31′ ήρθε και το 0-2. Ο Σανέ έστρωσε στον Κίμιχ που με απίθανο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Γκρόιτερ Φιρτ ενώ στο 40′ ο Λεβαντόφσκι πήγε να σκοράρει με τακουνάκι αλλά το οριζόντιο δοκάρι του χάλασε τα σχέδια. .

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Μπάγερν έμεινε με δέκα παίκτες. Στο 48′ συγκεκριμένα, ο Παβάρ ανέτρεψε αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ και αποβλήθηκε αλλά οι Βαυαροί δεν πτοήθηκαν ιδιαίτερα.

Στο 69′ κι ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κίμιχ, ο Γκρίσμπεκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του προσπαθώντας να διώξει κι έκανε το 0-3.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-3 με τον Ίτεν στο 88′.

Γκρόιτερ Φιρτ: Μπούρχερτ, Βίλεμς (76’ Μπάρι), Μπάουερ, Χργκότα (76’ Ίτεν), Νίλσεν (67’ Αμπιαμά), Γκρίσμπεκ (76’ Τίλμαν), Φιερχέφερ, Γκριν (86’ Λέβελινγκ), Μαϊερχέφερ, Σεγκουίν, Ντούντζιακ.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ουπαμεκανό, Ερναντές, Ζίλε (86’ Στάνισιτς), Παβάρ, Κίμιχ, Ντέιβις, Γκορέτσκα (87’ Μουσιάλα), Σανέ (61’ Ζάμπιτσερ), Μίλερ (76’ Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024