Πρόστιμο που θυμίζει Μύκονο, είχαμε στην Ευρυτανία, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Καρπενησίου, να εντοπίζουν κορονοπάρτι όπου είχαν συγκεντρωθεί περί τα 30 άτομα.
Σύμφωνα με το LamiaReport, το πάρτι διεξήχθη σε αύλειο χώρο συγκροτήματος κατοικιών, έξω από το Καρπενήσι και συμμετείχαν τουλάχιστον 30 νεαρά άτομα που εντοπίσθηκαν στο χώρο να διασκεδάζουν.
Από τους αστυνομικούς εκτός από τη βεβαίωση του προστίμου που προβλέπεται στην ΚΥΑ του περασμένου Ιουλίου, όταν τα κορονοπάρτι βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας, συνελήφθη και η 52χρονη προσωρινά υπεύθυνη.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.