Οι Φιλαδέλφεια 76ers παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του Ντέιμιαν Λίλαρντ, και όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν αποκλείεται να προτείνουν trade στους Μπλέιζερς.
Σύμφωνα με το The Athletic και τον Ντέρεκ Μπόντνερ, ο σούπερ σταρ του Πόρτλαντ έχει μπει στο… μάτι των Σίξερς, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τα κατάλληλα ανταλλάγματα προκειμένου να προχωρήσουν σε μια κίνηση που θα ταράξει τα νερά στο ΝΒΑ και θα αλλάξει τις ισορροπίες.
«Στόχος των Σίξερς δεν είναι τόσο να κάνουν trade τον Μπεν Σίμονς, αλλά να αποκτήσουν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, τον οποίον και παρακολουθούν από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η χρονιά» έγραψε χαρακτηριστικά.
Φυσικά, ο Αυστραλός θα αποτελέσει το Νο 1 αντάλλαγμα από τη στιγμή που θέλουν να τον… ξεφορτωθούν από τη Φιλαδέλφεια, με το συμβόλαιό του να ανέρχεται στα 31,6 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2021-22 και το οποίο έχει -όπως και του Λίλαρντ- διάρκεια έως και το καλοκαίρι του 2025.
Φυσικά, εάν και εφόσον το Πόρτλαντ καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων, είναι δεδομένο ότι θα αναζητήσει τα καλύτερα δυνατά ανταλλάγματα, καθώς πρόκειται για το μεγάλο ηγέτη της ομάδας.
Ο Σίμονς είχε φέτος 14,3 πόντους, 6,9 ασίστ και 7,2 ριμπάουντ κατά μέσον όρο, ενώ ο Λίλαρντ μέτρησε από την πλευρά του 28,8 πόντους, 7,5 ασίστ και 4,2 ριμπάουντ.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.