Οφακός εστίασε σωστά. Χωρίς λόγια, τα είπε όλα: μιά παλιά, σκουριασμένη πινακίδα, τσουρουφλισμένη από τη φωτιά, να υπενθυμίζει στον «αποσπερνό διαβάτη» (Μαλακάσης) πως » Το δάσος κινδυνεύει» – αν μπορώ ακόμη να διακρίνω την γραμμένη προτροπή που εισάγεται κατά πλεονασμό.
Γιατί την εικόνα στην καμένη λαμαρίνα, την βλέπω κατά κόρον στη «λαμαρίνα» της τηλεόρασης που δεν έχει ακόμα «καεί» . Ο φακός του ρεπόρτερ, με σημειολογική ακρίβεια, έδειξε την «καταδήλωση», όπως θα έλεγε ο Ρολάν Μπαρτ, που όμως έχει ακυρωθεί.
Ένα κενό, άχρηστο σημαίνον, δηλαδή, αφού το δάσος δεν υπάρχει.
Υπάρχουν ευθύνες; Ας τις αναδείξει ο Τσίπρας και η Γεννηματά γιά το «πάτσι» τους. Αλλά και εδώ, πάλι : «Τα λόγια είναι περιττά».*
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας