Η ολυμπιακή ομάδα μπιτς βόλεϊ των ΗΠΑ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο γυναικείο τουρνουά που ολοκληρώθηκε στο Τόκιο, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησε με 2-0 της Αυστραλίας.
Οι Εϊπριλ Ρος και Αλιξ Κλίνεμαν έφθασαν άνετα στην κορυφή του κόσμου, καθώς πήραν το πρώτο σετ με 21-15 σε 20 λεπτά, ενώ δε δυσκολεύτηκαν ούτε στο δεύτερο σετ, επικρατώντας με 21-16 σε 23 λεπτά.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι ελβετίδες Τζοάν Χάϊντριχ και Ανού Ντεπρέ Βερζ, μετά τη νίκη τους με 2-0 (21-19 σε 23 λεπτά, 21-15 σε 21 λεπτά) επί των Τίνα Γκραουντίνα και Αναστασίγια Κραβτσένοκα από τη Λετονία.
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.