Την ήττα γνώρισε ο Έλληνας παλαιστής Γιώργος Πιλίδης, στους «16» της διοργάνωσης από τον Πολωνό Γκατζίεφ.
Ο Πιλίδης ηττήθηκε από τον αντίπαλο του με τεχνική υπεροχή, στην κατηγορία των 65 κιλών στο στιλ Ελευθέρας Πάλης.
Πλέον, ο Πιλίδης περιμένει να δει εάν ο Γκατζίεφ θα φτάσει ως τον τελικό του τουρνουά, ώστε ο Έλληνας να αποκτήσει το δικαίωμα να συμμετάσχει στα ρεπεσάζ και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη συμμετοχή του Πιλίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ αγωνίστηκε με πρόβλημα στα πλευρά.
Οι πόνοι δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τον Πιλίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί και ηττήθηκε με 11-0.
Ο Τεό Μαλεντόν τόνισε μετά την πρόκριση επί της Βαλένθια ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα πρέπει να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στον τελικό της Euroleague ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να φτάσει σε συμμετοχές Final Four τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Βαλένθια, ξεκαθάρισε πως ο Γκαρούμπα τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.