Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ανακοίνωσε την Παρασκευή (6/8) πως ελέγχθηκαν άλλα 29 κρούσματα της Covid-19 που συνδέονται με τους Αγώνες.
Στα νέα κρούσματα δεν υπάρχει κάποιος που να έχει νοσήσει σοβαρά, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων που έχουν ανιχνευτεί από την 1η Ιουλίου έφθασε τα 382.
Στο μεταξύ, κορυφώνεται η ανησυχία στο Τόκιο, καθώς η τοπική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα 5.042 νέα κρούσματα Covid-19, τα περισσότερα από την ημέρα όπου ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά και νέο ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας.
Η εξάπλωση του ιού στην ιαπωνική πρωτεύουσα συνεχίζει να προκαλεί μεγάλη ανησυχία, καθώς παρατηρείται αύξηση της διασποράς τις τελευταίες ημέρες, και μάλιστα τα νοσοκομεία της πόλης κάνουν ετοιμασίες για την περίθαλψη νέων περισσότερων ασθενών.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.