Η Τρίτη ήταν μέρα επιστροφής στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το ρεπό της Δευτέρας.
Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ένα νέο πρόσωπο: ο Ζβονιμίρ Σάρλια. Ο Κροάτης αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα από την Πέμπτη, αλλά δεν είχε προπονηθεί με τους νέους συμπαίκτες του επειδή αυτοί έλειπαν στην Ολλανδία.
Έτσι, την Τρίτη ο Σάρλια γυμνάστηκε για πρώτη φορά με την πράσινη φόρμα, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον σύστησε ενώπιον της ομάδας.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το μεγαλύτερο μάθημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, ενόψει του Μουντιάλ 2026, διεξήχθη σε μια πλατεία στην πόλη το Μεξικού και βρήκε θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Οι Μεξικανοί γιορτάζουν έτσι και ένα άλλο ρεκόρ, την 3η φορά που φιλοξενούν τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και αποφάσισαν να συνεχίσουν να το «φωνάζουν».
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’