Η Τρίτη ήταν μέρα επιστροφής στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το ρεπό της Δευτέρας.
Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ένα νέο πρόσωπο: ο Ζβονιμίρ Σάρλια. Ο Κροάτης αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα από την Πέμπτη, αλλά δεν είχε προπονηθεί με τους νέους συμπαίκτες του επειδή αυτοί έλειπαν στην Ολλανδία.
Έτσι, την Τρίτη ο Σάρλια γυμνάστηκε για πρώτη φορά με την πράσινη φόρμα, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον σύστησε ενώπιον της ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο
LIVE: Άρης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.