Υπερήφανη όλη την Ελλάδα έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου, που σε έναν τελικό θρίλερ κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος.
Αρχικά ο Χάρισον τον έβγαλε εκτός βάθρου και στο πέμπτο του άλμα τον ξεπέρασε με την καλύτερη δεύτερη προσπάθεια. Στη συνέχεια ο Κασέρες από την Ισπανία τον έβγαλε εκτός βάθρου. Αλλά κι εκεί ο Τεντόγλου είχε την απάντησή του καθώς στο τελευταίο του άλμα έδειξε την κλάση του και έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα.
Δείτε το ασύλληπτο άλμα του 23χρονου αθλητή στα 8 μέτρα και 41 εκατοστά:
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.