Κάτω Πατήσια – Νεκροί μετά από φωτιά γιαγιά και εγγονός
Γιαγιά και εγγονός είναι τα θύματα της έκρηξης και της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα της οδού Φολεγάνδρου 38, στα Κάτω Πατήσια, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί.
Γιαγιά και εγγονός είναι τα θύματα της έκρηξης και της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα της οδού Φολεγάνδρου 38, στα Κάτω Πατήσια, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 4ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας, διαπιστώθηκε διαφυγή από φιάλη υγραερίου, στην οποία αποδίδονται η έκρηξη και η πυρκαγιά, που προκάλεσε τον θάνατο των δύο ανθρώπων.
Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας