Η Τατιάνα Σενμέικερ κατέρριψε το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ σε ατομικό αγώνισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 200 μ. πρόσθιο.
Η νοτιοαφρικανή κολυμβήτρια πέτυχε χρόνο 2:18.95 και κατέρριψε το 2:19.11 που κατείχε η δανή Ρίκε Μέλερ Πέντερσεν από την 1η Αυγούστου 2013, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.
Η αμερικανίδα Λίλι Κινγκ, που πριν από λίγες ημέρες έχασε τον τίτλο της στα 100 μ. πρόσθιο, πάλεψε για την έκπληξη στα 200 μ. και κόντραρε τη Σενμέικερ, τελικά όμως έμεινε δεύτερη με 2:19.92, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η επίσης αμερικανίδα Άνι Λέιζορ με 2:20.84.
LIVE: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.
LIVE: Τσέλσι – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Έβερτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4.
LIVE: Λίβερπουλ – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Μπράιτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.