Συγκινημένη και περήφανη για την επιτυχία του γιου της που κατέκτησε το χρυσό στο σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε η Μαρία Ντούσκου. «Δεν το περιμέναμε. Περιμέναμε μια καλή θέση στον τελικό, λέγαμε άντε να πάρει το χάλκινο. Είναι ιδιαίτερο το σκιφ και κρίνονται πολλά στη λεπτομέρεια. Οι αντίπαλοί του ήταν πάρα πολύ καλοί, χρυσοί, ασημένιοι ολυμπιονίκες. Ο Στέφανος όμως έχει πάντα μια ψυχραιμία, δεν αγχώνεται. Μου έλεγε ‘θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ’», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ.
Όσο για το πώς βίωσε την κούρσα; «Στο ξεκίνημα δεν ήταν μπροστά, αλλά όταν βλέπαμε ότι ανέβαινε οι ελπίδες μας μεγάλωναν. Ελπίζαμε να κρατηθεί στα μετάλλια και όταν είδαμε να παίρνει το χρυσό δεν το πιστεύαμε. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί ακόμη».
Για τη διαδρομή που έφερε τον γιο της στο πρώτο σκαλί του βάθρου, είπε: «Ο Στέφανος δεν έκανε σκιφ όλα τα χρόνια που πήγαινε σε αγώνες στο εξωτερικό. Τα έφερε έτσι η ζωή, γιατί έφυγαν όλοι οι αθλητές και έμεινε μόνος του στην Εθνική, δεν είχε παρτενέρ. Του έλεγα ‘κάνε σκιφ’. Το φοβόταν, έλεγε ‘εκεί είναι οι καλύτεροι, είναι δύο μέτρα ο καθένας’. Είχε σκοπό να κάνει σκιφ σε ένα Παγκόσμιο U23 στις ΗΠΑ και μετά θα εγκατέλειπε. Εκεί όμως κατέρριψε στα προκριματικά το παγκόσμιο ρεκόρ και πήρε το ασημένιο. Είδαμε ότι ήταν πολύ καλός στο σκιφ και έμεινε εκεί, με την παρότρυνση των προπονητών. Η καθυστέρηση στους Ολυμπιακούς λόγω κορωνοϊού, του έδωσε χρόνο να προετοιμαστεί καλύτερα. Δούλεψε πάρα πολύ σκληρά, το ήθελε πάρα πολύ».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Με δυο γκολ του Αλεξιτς ο Παναιτωλικός πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαύρα χάλια οι Θεσσαλοί, ο κόσμος αποδοκίμασε και έφευγε από τα γήπεδο.
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.
LIVE: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.