Με γκολ του Λούκας Σάσα στο 78’, ο Αρης έκανε το 2-0 στο παιχνίδι με την Αστάνα για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βραζιλιάνος μέσος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0. Υπενθυμίζουμε ότι οι Κίτρινοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 36’ με τον Δημήτρη Μάνο.
Ο Λατινοαμερικάνος στέλνει το ματς στην παράταση, ενώ εάν οι δύο ομάδες δεν καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους ούτε στο έξτρα μισάωρο, θα υπάρξουν πέναλτι.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.