Ιστιοπλοΐα: Στην 8η θέση ο Κοκκαλάνης, 2η η Καραχάλιου
Στην 8η θέση τερμάτισε ο Βύρων Κοκκαλάνης στην πρώτη διαδρομή των RS:X Ανδρών, τρομερή εμφάνιση από τη Βασιλεία Καραχάλιου, που τερμάτισε στη 2η θέση στην κατηγορία Laser Radial Γυναικών
Την 8η θέση στην πρώτη διαδρομή των RS:X Ανδρών κατέκτησε ο Βύρων Κοκκαλάνης.
Ο έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και θα χρειαστεί να τη βελτιώσει, προκειμένου να κυνηγήσει την είσοδό του στα μετάλλια.
Πρώτος τερμάτισε ο ελβετός Σανζ Λανζ, δεύτερος ο ισπανός Γκράντε Ρόκε, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Τσου Τσενγκ από το Χονγκ Κονγκ.
Από την άλλη, η Βασιλεία Καραχάλιου είναι ένα από τα φαβορί για μετάλλια, και το αποδεικνύει και εμπράκτως.
Η Ελληνίδα ξεκίνησε σήμερα τις υποχρεώσεις της στο Ολυμπιακό τουρνουά στην κατηγορία Laser Radial Γυναικών και κατέλαβε τη 2η θέση.
Μετά την πρώτη ιστιοδρομία η ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι πίσω από την ισπανίδα Κριστίνα Πουγιόλ, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Λατίφ Μοχάμαντ από τη Μαλαισία.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.