Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστική Ντουντουνάκη: Βουρκωμένη μετά τον αποκλεισμό

Συγκλονιστική Ντουντουνάκη: Βουρκωμένη μετά τον αποκλεισμό

Παρά την υπερπροσπάθειά της, η Άννα Ντουντουνάκη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδας, και γι' αυτό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μετά το τέλος του αγώνα

Η Άννα Ντουντουνάκη «άγγιξε» μια ιστορική πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, αλλά, παρά το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στα 100μ. πεταλούδα, έμεινε για μόλις έξι εκατοστά του δευτερολέπτου εκτός οκτάδας.

Η χανιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης κατετάγη 9η στους ημιτελικούς του αγωνίσματος με 57.25, βελτιώνοντας το 57.37 που είχε πετύχει στις 18 Μαΐου, στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, τη στιγμή που ως όγδοη προκρίθηκε στον αυριανό (26/7) τελικό η Αναστασία Σκουρντάι από τη Λευκορωσία με 57.19.

Η Ντουντουνάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει εντέλει τα δάκρυά της και μετά το τέλος του αγώνα έκανε τις δηλώσεις βουρκωμένη: «Πιστεύω πως έδωσα ό,τι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό το πρωί και στενοχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για πολύ λίγο για να μπω στην οκτάδα.

Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους. Ένα μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό και μία οκτάδα στους Ολυμπιακούς. Πέτυχα τον έναν και λίγο παραπάνω, έχασα τον άλλον για λίγο. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024