Η Ιταλία αντιμετώπισε τη Γερμανία στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 92-82, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Οι Ιταλοί στο πρώτο ημίχρονο, και για μεγάλο διάστημα της τρίτης περιόδου είδαν τους Γερμανούς να είναι εξαιρετικά εύστοχοι από την περιφέρεια, φτάνοντας κάποια στιγμή σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% (12/23).
Με καλή άμυνα, κυρίως στην τελευταία περίοδο, ορισμένα μεγάλα σουτ από Τόνουτ και Μέλι, κρατήθηκαν ζωντανοί.
Ο πάουερ φόργουορντ της Αρμάνι και αρχηγός της ομάδας του Σακέτι είχε 13 πόντους, όλους στο δεύτερο μισό, τη στιγμή που είχε σημειώσει 10 σε όλο το Προολυμπιακό Τουρνουά του Βελιγραδίου.
Γκαλινάρι και Τόνουτ είχαν από 18, με τον Μάνιον να προσθέτει 10.
Για τη Γερμανία ο Μάουντο Λο ξεχώρισε με 24 πόντους 4 ριμπάουντ και ασίστ, οι Βάγκνερ και Ομπστ είχαν από 12 πόντους, αλλά ήταν άστοχοι (4/11 και 3/10 αντίστοιχα), με τον επόμενο διασωθέντα να είναι ο Μπόνγκα με 13 πόντους και 5/8 σουτ.
Φτιαγμένη για… γκέλες η φετινή Λίβερπουλ, η οποία μετά την ήττα-σοκ από τη Γουλβς την περασμένη αγωνιστική, αυτή τη φορά είδε και την παραπαίουσα Τότεναμ να της παίρνει το 1-1 στο 90′.
LIVE: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός για την 25η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.