Στην 8η θέση τερμάτισε ο Βύρων Κοκκαλάνης στην πρώτη διαδρομή των RS:X Ανδρών, τρομερή εμφάνιση από τη Βασιλεία Καραχάλιου, που τερμάτισε στη 2η θέση στην κατηγορία Laser Radial Γυναικών

Την 8η θέση στην πρώτη διαδρομή των RS:X Ανδρών κατέκτησε ο Βύρων Κοκκαλάνης.

Ο έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και θα χρειαστεί να τη βελτιώσει, προκειμένου να κυνηγήσει την είσοδό του στα μετάλλια.

Πρώτος τερμάτισε ο ελβετός Σανζ Λανζ, δεύτερος ο ισπανός Γκράντε Ρόκε, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Τσου Τσενγκ από το Χονγκ Κονγκ.

Από την άλλη, η Βασιλεία Καραχάλιου είναι ένα από τα φαβορί για μετάλλια, και το αποδεικνύει και εμπράκτως.

Η Ελληνίδα ξεκίνησε σήμερα τις υποχρεώσεις της στο Ολυμπιακό τουρνουά στην κατηγορία Laser Radial Γυναικών και κατέλαβε τη 2η θέση.

Μετά την πρώτη ιστιοδρομία η ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι πίσω από την ισπανίδα Κριστίνα Πουγιόλ, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Λατίφ Μοχάμαντ από τη Μαλαισία.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr