Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο: Κλειδώθηκαν στο… τσιπουράδικο που διέρρηξαν
Αφού φορτώθηκαν με την ταμειακή μηχανή, την τηλεόραση και τα μηχανήματα παραγγελιών, διαπίστωσαν έντρομοι ότι είχαν εγκλωβιστεί στο κατάστημα.
Όλα στραβά πήγαν για δύο Έλληνες ηλικίας 36 και 29 χρόνων, οι οποίοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο στο τσιπουράδικο ενός 39χρονου στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο και εισέβαλαν στο εσωτερικό για να κλέψουν, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Αφού φορτώθηκαν με την ταμειακή μηχανή, την τηλεόραση και τα μηχανήματα παραγγελιών, διαπίστωσαν έντρομοι ότι είχαν εγκλωβιστεί στο κατάστημα, καθώς η πόρτα την οποία είχαν διαρρήξει κλειδώθηκε αυτόματα.
Την ίδια ώρα, οι κάμερες παρακολούθησης που διαθέτει το τσιπουράδικο κατέγραφαν πεντακάθαρα τα πρόσωπά τους. Έτσι, πάνω στον πανικό τους, έσπασαν με έναν πυροσβεστήρα την τζαμαρία και τράπηκαν σε φυγή.
Όταν έγινε αντιληπτή η διάρρηξη, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος παρέδωσε το βίντεο στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που δεν άργησαν να εντοπίσουν τους δράστες και να προχωρήσουν στην σύλληψή τους και την παραπομπή τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με κατηγορίες για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Μάλιστα, βρήκαν στην κατοχή τους την τηλεόραση που αποδόθηκε στον επιχειρηματία.
- Φανταστικό γκολ του Ελ Κααμπί με ανάποδο «ψαλίδι» (1-0, vid)
- Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 78-66: Με εξαιρετική εμφάνιση από τη Χριστινάκη
- Καιρός: Αντικυκλώνας απλώνει την προστατευτική του «ομπρέλα» σταματώντας τις βροχές, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 8-29: Κυρίαρχες οι «ερυθρόλευκες» στην Κρήτη
- Gen Z: Η γενιά που ζητά οικονομική βοήθεια από τη μαμά και τον μπαμπά – Η κατάσταση στην Ελλάδα
- Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Στις 18:00 η πορεία μνήμης – Έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό
- Νέα μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό – Απείλησαν και με Στρεφέτσα οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πιερία: Η κακοκαιρία Byron άλλαξε χρώμα στον Θερμαϊκό – Εντυπωσιακά πλάνα από drone
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442