Συνολικά 13 μέλη της ιταλικής αποστολής στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, έξι αθλητές και επτά αξιωματούχοι, τέθηκαν σε καραντίνα από τις ιαπωνικές αρχές στο Ολυμπιακό Χωριό, καθώς χαρακτηρίστηκαν ως στενές επαφές ενός δημοσιογράφου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, πρόκειται για αθλητές της πυγμαχίας, των καταδύσεων και του σκέιτμπορντ, στους οποίους πάντως θα επιτραπεί να συνεχίσουν τις προπονήσεις και να αγωνιστούν, εφόσον φυσικά είναι αρνητικοί στους ελέγχους στους οποίους θα υποβληθούν.
Η Ολυμπιονίκης της ξιφασκίας και νυν υφυπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βαλεντίνα Βετσάλι, δήλωσε ότι: «Είμαι σίγουρη ότι οι επικεφαλής της αποστολής θα κατορθώσουν να κρατήσουν τα πάντα υπό έλεγχο, να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο και οι αθλητές μας να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Ο Ρισόν Χολμς δήλωσε πανέτοιμος για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (2/1) και τόνισε πως ανυπομονεί να απολαύσει την ατμόσφαιρα στο Telekom Center.