Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της ημέρας
Δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών στο σημερινό πρόγραμμα (24/7) των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ήδη ξεκινήσει, με τις ελληνικές συμμετοχές να έχουν κάνει την παρουσία τους, καθώς οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου αγωνίστηκαν για την πρόκριση στα ημιτελικά της δικώπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξανά τα ξημερώματα της Κυριακής.
Το μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων στρέφεται στην ενόργανη γυμναστική, εκεί όπου ο Λευτέρης Πετρούνιας αρχίζει στις 08:30 την προσπάθειά του στον προκριματικό των ανδρών στους κρίκους, με τον άρχοντα του αθλήματος να αναμένεται να έχει μία εύκολη πρόκριση στον τελικό.
Στο πινγκ πονγκ ο Παναγιώτης Γκιώνης αρχίζει την προσπάθεια του στον προκριματικό γύρο του μονού ανδρών, αντιμετωπίζοντας στις 09:00 τον Σέρβο Ζολτ Πέτο, ενώ στην κολύμβηση ξεκινούν τους δικούς τους προκριματικούς ο Απόστολος Παπαστάμος στα 400μ. μικτής ατομικής ανδρών (μετέχει στην 3η προκριματική σειρά, στις 13:13) και η Άννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα γυναικών («πέφτει» στην 5η προκριματική σειρά, στις 13:35).
Παρακάτω το τηλεοπτικό πρόγραμμα των Ελληνικών συμμετοχών για το Σάββατο 24 Ιουλίου:
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (13:00 – 15:30, ΕΡΤ3)
400 μ. μικτή ατομική ανδρών: Προκριματικές σειρές – Απόστολος Παπαστάμος (13:02)
100 μ. πεταλούδα γυναικών: Προκριματικές σειρές – Άννα Ντουντουνάκη (13:28)
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (08:30 – 10:00, ΕΡΤ2)
Προκριματικός ανδρών – Λευτέρης Πετρούνιας
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ (03:00 – 06:45, ΕΡΤSPORTS)
Μονό ανδρών: Προκριματικός γύρος – Παναγιώτης Γκιώνης
Μονό ανδρών (08:15 – 11:15 ): Πρώτος γύρος – Παναγιώτης Γκιώνης
- Οι πρώτες 24 ώρες του Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι: Η φωτογραφία στο άγαλμα του Γουέιντ και οι συναντήσεις με Σπόελστρα, Ράιλι (vid)
- Premier League: Νέος κανονισμός κατά των «ψεύτικων» τραυματισμών των τερματοφυλάκων
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Περιμένει άμεσα τον Μάγερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ»
- «Αυτά είναι τα χρήματα που θέλει η Μάντσεστερ Σίτι για τον Ρόδρι»
- Εθνική Εφήβων: Κόντρα στη Σερβία για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U18
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε στους Σίξερς, αλλά δεν θα μένει στη Φιλαδέλφεια! – Ποιος είναι ο λόγος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)


























![Σνα Ντιέγκο: Βίντεο με 17χρονο που πήδηξε από γκρεμό έσκασε σε βράχο και κατέληξε στη θάλασσα [σκληρές εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-429-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442