Για τους εμβολιασμούς των υγειονομικών μίλησε στον ΣΚΑΪ, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.
Όπως είπε, το 94,7% των γιατρών και το 80% των νοσηλευτών στα δημόσια νοσοκομεία έχουν εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού, επικαλούμενη στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ.
Σημείωσε δε ότι το μικρό ποσοστό των γιατρών που δεν έχει προχωρήσει σε εμβολιασμό είναι κυρίως άτομα που έχουν νοσήσει από τον ιό.
Για τους νοσηλευτές, τόνισε ότι το ποσοστό πριν από μερικές ήμερες ήταν στο 60% και παρουσιάζει σημαντική άνοδο.
Σημειώνεται ότι ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού κατέστη υποχρεωτικός, μετά τη νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε προχθές στη Βουλή.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας