Η Τζένιφερ Άνιστον ξέκοψε κάθε φήμη για επανένωση με τον πρώην σύζυγο της Μπραντ Πιτ.
Οι δύο ηθοποιοί αποτέλεσαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Χόλυγουντ και ο χωρισμός τους προκάλεσε παγκόσμιο σοκ.
Πώς ξεκίνησαν οι φήμες
Από τότε που χώρισε η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ οι θαυμαστές του διάσημου ηθοποιού τον ήθελαν να α βρίσκει ξανά με την πρώην αγαπημένη του.
Η Τζένιφερ Άνιστον έχει δηλώσει πολλές φορές ότι διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της και αυτό σε πολλές περιπτώσεις μπέρδευε τα πράγματα.
Η ίδια δηλώνει πως είναι ευλογημένη στη ζωή της και πως δεν σχεδιάζει να παντρευτεί ποτέ ξανά.
Φούντωναν τα σενάρια
Η διάσημη ηθοποιός τον Σεπτέμβριο επανενώθηκε με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ για μια ζωντανή ανάγνωση σεναρίου.
Και όπως δήλωσε χθες σε συνέντευξή της στο «The Howard Stern Show» δεν υπήρχε αμηχανία μεταξύ τους.
«Ήταν απίστευτα διασκεδαστικό. Ο Μπραντ κι εγώ είμαστε φιλαράκια, είμαστε φίλοι» είπε.
«Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι»
Το πρώην ζευγάρι, έπαιξε μια πικάντικη σκηνή κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής ανάγνωσης της ταινίας «Fast Times At Ridgemont High».
Στην οποία η Τζένιφερ Άνιστον λέει στον Μπραντ Πιτ: «Γεια σου Μπραντ, το ξέρεις ότι πάντα σε έβρισκα πολύ χαριτωμένο. Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι. Θα έρθεις σε μένα;».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας