Επίθεση σε 15χρονο στην Κηφισιά: Βαριές κατηγορίες εναντίον των δύο 17χρονων συλληφθέντων
Για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων κατηγορούνται οι δύο 17χρονοι που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 15χρονο στην Κηφισιά
Με τις κατηγορίες της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, κλοπής και παράβασης του νόμου περί όπλων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών οι δύο 17χρονοι που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 15χρονο, την περασμένη Πέμπτη, 8 Ιουλίου, στην Κηφισιά.
Συγκατηγορούμενοι των δύο 17χρονων, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, είναι τέσσερις επιπλέον ανήλικοι, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 8 Ιουλίου, ομάδα νεαρών με τη χρήση σωματικής βίας και αιχμηρών αντικειμένων, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 15χρονο, ενώ επιπλέον του αφαίρεσαν την τσάντα του, που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.
Σημειώνεται, τέλος, ότι ο εισαγγελέας Ανηλίκων Αθηνών παρέπεμψε τους δύο 17χρονους στο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας