Ξέφρενο κορονοπάρτι σε βίλα της Χαλκίδας – Πηδούσαν από τα μπαλκόνια χλευάζοντας μέτρα προστασίας και Χαρδαλιά
Στις εικόνες που ανέβηκαν στα social media φαίνεται ο κόσμος να χορεύει αδιαφορώντας πλήρως για τις αποστάσεις ασφαλείας, να πετούν πυροτεχνήματα και να πηδούν μαζικά στη πισίνα της βίλας ακόμα και από τα μπαλκόνια
Νέο περιστατικό ξέφρενου κορονοπάρτι ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το πάρτι έγινε το βράδυ του Σαββάτου σε βίλα στη Χαλκίδα, με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων που διασκέδασαν με τη μουσική γνωστών ντι τζέι, και τραγουδιστών ραπ.
Σε βίντεο που ανέβασαν στο Instagram ακούγεται να χλευάζουν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία που έχει θέσει η Πολιτική Προστασία και να βρίζουν τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.
Στις εικόνες που ανέβηκαν στα social media φαίνεται ο κόσμος να χορεύει αδιαφορώντας πλήρως για τις αποστάσεις ασφαλείας, να πετούν πυροτεχνήματα και να πηδούν μαζικά στη πισίνα της βίλας ακόμα και από τα μπαλκόνια.
Το κάλεσμα για το κορονοπάρτι έγινε μέσω των social media και συμμετείχαν σε αυτό παρέες που έφτασαν οδικώς από την Αθήνα, προκειμένου να μην εντοπιστούν από την αστυνομία.
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442