Πάτρα: Δραματική επιδείνωση της υγείας της 27χρονης που είχε εμβολιαστεί με J&J
Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson & Johnson στην Κέρκυρα, παρουσίασε συμπτώματα θρόμβωσης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Πάτρα.
Δραματική επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της 27χρονης που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας, μετά την επιπλοκή που εμφάνισε στην υγεία της, λίγες μέρες μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson που έκανε.
Η νεαρή κοπέλα εμβολιάστηκε στην Κέρκυρα και σύμφωνα με το tempo24, λίγες ημέρες αργότερα εμφάνισε σοβαρά συμπτώματα αδυναμίας κίνησης, παράλυσης άκρων και κατάπτωσης.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαιτέρως σοβαρή.
“Κατά 99% έχει μια επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο”, εξηγεί ο κ. Αργύρης Συμεωνίδης, Καθηγητής Αιματολογίας και Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
Από την πρώτη στιγμή τόσο ο κ. Συμεωνίδης όσο και οι συνάδελφοί του έχουν σκύψει πάνω από τις εξετάσεις και τη θεραπεία της 27χρονης.
Όπως αναφέρει:
“Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που η κοπέλα εμφάνισε τα συμπτώματα, είχε την ενδεδειγμένη περίθαλψη από τους συναδέλφους του Νοσοκομείου Κέρκυρας”.
Οι θεράποντες ιατροί της είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί μέχρι στιγμής, περιμένοντας να δουν την ανταπόκριση του οργανισμού της νεαρής κοπέλας στη θεραπεία που λαμβάνει.
Όπως υπογραμμίζει ο κ. Συμεωνίδης, “Από την ώρα που έφτασε στο νοσοκομείο και την κλινική μας, έχει σημάνει συναγερμός και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι από πάνω της.”
- Ζαμπόλι: «Εγώ γνώρισα τους Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ» – Νέες σκιές από την υπόθεση Έπσταϊν
- Νίκος Ανδρουλάκης: Eυχές μαζί με τον γιο του και πασχαλινό αυγό με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
- Εξαγωγές: Το στοίχημα των ελληνικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442