Η Ιταλία πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2020, αλλά πλήρωσε ακριβά τη νίκη της επί του Βελγίου.
Γιατί οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Λεονάρντο Σπινατσόλα είναι δυσοίωνες…
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sky Italia, ο 28χρονος αριστερός μπακ της Ρόμα έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για πολλούς μήνες.
Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Σπινατσόλα φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, με τον ποδοσφαιριστή να ξεσπά σε δάκρια και να αποχωρεί με φορείο.
Περισσότερα θα γίνουν γνωστά αύριο για την κατάσταση του Σπινατσόλα, αλλά σίγουρα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πρέπει να ψάξει αντικαταστάτη για τον ημιτελικό με την Ισπανία.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στον Μάριο Ηλιόπουλο και αποκάλυψε όσα έγιναν στο… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών στην Πορτογαλία. Ολλανδία – Ιταλία το άλλο ματς της τετράδας.
Αυτές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, λίγο μετά το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και τον προπηλακισμό του διαιτητή Ντάνι Μάκελι, στο φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.