Το θανατηφόρο κορμί της Ιωάννας Μπέλλα αναδείχθηκε χάρη στον καύσωνα. Το καλλίγραμμο μοντέλο πήρε πριν λίγες μέρες τον σύντροφό του και πήγε για μπάνιο στην Ψαρού.
Οι δυο τους επιδόθηκαν σε ερωτικά παιχνίδια στην κοσμική πλαζ και απολάμβαναν το καλοκαίρι με τον πιο απολαυστικό τρόπο.
Η Ιωάννα Μπέλλα στην Μύκονο
H Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλα ανησύχησε πολλούς με το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και χαίρει άκρας υγείας.
Αυτές τις μέρες, πάντως, το μοντέλο απολαμβάνει τον τροπικό ήλιο της Αyada στις εξωτικές Μαλδίβες και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε εκεί για επαγγελματικούς λόγους φαίνεται να το απολαμβάνει.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.