Η ΕΛ.ΑΣ πολιορκεί το σπίτι του βιαστή στα Πετράλωνα – Εξαγριωμένος κόσμος στη γειτονιά
Την κάλεσε να του καθαρίσει το σπίτι και την κρατούσε από το πρωί εκεί και την βίαζε.
Πανικός επικρατεί στα Πετράλωνα έπειτα από καταγγελία καθαρίστριας ότι βιάστηκε τρεις φορές από άνδρα, εν ώρα εργασίας.

Το σπίτι που διαμένει ο δράστης
Όπως ανέφερε η καθαρίστρια στους αστυνομικούς, η ίδια έφτασε στο σπίτι του άνδρα το πρωί του Σαββάτου.
Μόλις έφτασε εκείνος την κλείδωσε μέσα, την βίασε, την κράτησε όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει.
Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του άνδρα, ωστόσο εκείνος είχε εξαφανιστεί.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ η 50χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής στο in.gr, το θύμα είναι 50 ετών και οι δράστες που την βίαζαν επί 1,5 ώρα είναι δύο (και όχι ένας όπως στην αρχή είχε γίνει γνωστό).
Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, αμέσως υπήρξε κάλεσμα σε συγκέντρωση, στη συμβολή των οδών Κειριάδων και Συμμαχιδών στα Πετράλωνα, με το σύνθημα «Καμία μόνη».

Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί ήδη αρκετός κόσμος, ενώ αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σπίτι του και περιμένουν ένταλμα του εισαγγελέα για να τον συλλάβουν.
Να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση για την Καρολάιν στο Σύνταγμα, στη διάρκεια της οποίας υπήρξε αναφορά στο περιστατικό που σημειώθηκε στα Πετράλωνα.
Φωτογραφία, Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Τάνκα
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442