Μία σπάνια φωτογραφία από το αρχείο της ανάρτησε η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή στο φωτογραφικό blog που διατηρεί στο Instragram της, από τα πρώτα γενέθλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ, γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.
Η δημοσιογράφος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:
«Το 1970 το περιοδικό «Φαντάζιο» δημοσιεύει ένα ρεπορτάζ από τα πρώτα γενέθλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ, μονάκριβου γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Στην σπάνια φωτογραφία, ο μικρός Γιάννης δέχεται ένα τρυφερό φιλί από ένα κοριτσάκι που δεν είναι άλλο από την Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Πέτρου Κουτουμάνου που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή του».
Όταν η κόρη της Λάσκαρη φιλούσε τον για της Αλίκης – Δείτε τη φωτογραφία
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας