Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιμή Ντενίση: «Όταν με έβλεπε η Βουγιουκλάκη μου έλεγε “εγώ θα είμαι για πάντα η εθνική σταρ”»

Μιμή Ντενίση: «Όταν με έβλεπε η Βουγιουκλάκη μου έλεγε “εγώ θα είμαι για πάντα η εθνική σταρ”»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τη νέα δουλειά που ετοιμάζει με τη «Σμύρνη μου αγαπημένη» ενώ στη συνέχεια έπιασε το νήμα από τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Καλεσμένη στην εκπομπή του  Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (4/6) η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός και θιασάρχης μίλησε για τη νέα δουλειά που ετοιμάζει με τη «Σμύρνη μου αγαπημένη» ενώ στη συνέχεια έπιασε το νήμα από τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Τρία χρόνια γράφω τα σενάριο. Συνεργάστηκα με έναν διεθνή συγγραφέα αλλά κι επειδή εμείς σαν Έλληνες κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Αυτός σαν ξένος μου έβαλε όλες τις απορίες του διεθνούς κοινού» ανέφερε μεταξύ άλλων για την ταινία.

Για την εισπρακτική επιτυχία στις παραστάσεις της και το κατά πόσο την απασχολεί ανέφερε.

«Δεν αγχωνόμουν ποτέ για το ταμείο, όχι ότι δεν θέλω να πετύχει, δεν θα πω τέτοιο ψέμα, θέλω να σκίσει. Δεν βάζω στόχο το ταμείο. Στο θέατρο, είμαι η τελευταία που μαθαίνω για την προπώληση. Έχω δει σε πολλούς καλλιτέχνες την έπαρση. Και έχω δει το απόλυτο φτύσιμο του κοινού μετά από αυτό».

Ακόμη, έχοντας «τρέξει» πολλά χιλιόμετρα στο θέατρο δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις που συνέβησαν στον καλλιτεχνικό χώρο με τις καταγγελίες για παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά.

«Δεν θεωρώ ότι ήταν ένα θέμα που αποχαλούσε το θέατρο ή τον αθλητισμό. Αφορούσε όλη την κοινωνία. Όλη η κοινωνία είχε από κάτω βιαιότητα και σαπίλα.

Οι ηθοποιοί έχουμε έναν άγραφο κανόνα, κανείς δεν θέλει να κλείσει ένα θέατρο που λειτουργεί. Φέτος επειδή ήταν κλειστά τα θέατρα δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουν.

Ήταν έκπληξη ότι συνέβαιναν γεγονότα πάρα πολύ βαριά. Όλα τα χρόνια υπήρχαν σκηνοθέτες που ούρλιαζαν. Διαφωνώ πλήρως με αυτό. Είχα τη χαρά να ξεκινήσω με την Αλίκη και να γίνω θιασάρχης από τον δεύτερο χρόνο με τον Γιάννη Φέρτη».

«Όποιος έβγαινε καινούριος, τσακ τον έπαιρνε κι αναλόγως του φερόταν. Ακόμα δεν βγήκα από τη σχολή και ήμουν αντίζηλό της στο έργο. Ευτυχώς, ήμουν μελαχρινή. Η ξανθιά που ήταν στη σκηνή είχε περιορισμούς. Εγώ είχα μία μαύρη μαλλούμπα και κάναμε μία συμφωνία. Ο μόνος περιορισμός που μου έβαλε η Αλίκη ήταν ο εξής: Υπήρχε ένα σκαλί στο σκηνικό. Μου είχε πει “εσύ θα περπατάς κάτω από αυτό το σκαλί κι εγώ πάνω από το σκαλί, δεν θα πηγαίνουμε ποτέ στο ίδιο μέρος. Και μετά μου είχε πολλή συμπάθεια».

«Δεν υπήρξε κόντρα μεταξύ μας. Λύσσαγαν ποια είναι η εθνική σταρ Με πολύ χιούμορ όταν με έβλεπε που έλεγε “εγώ θα είμαι για πάντα η εθνική σταρ” και της έλεγα “έπεσε μέχρι το τέλος του Βερολίνου, δεν υπάρχουν πια εθνικά είναι όλα διεθνή».

Στη συνέχεια, άνοιξε το κεφάλαιο «έρωτες της ζωής της» αναφέρθηκε στον Γιάννη Φέρτη, τον ΑΝτώνη Τρίτση αλλά και τον Σωτήρη Πολύζο.

Μπαίνοντας στο εξομολογητήριο απάντησε σε πολλά.

Για τη μεγαλύτερη αμοιβή που ζήτησε ηθοποιός σε θεατρική παράσταση. Αυτός ήταν ο Στάθης Ψάλτης που μετά την επιτυχία της «Θεοδώρας» είχε ζητήσει 18.000.000 δραχμές από τον παραγωγό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Άκης Πετρετζίκης είναι από τους πιο σέξι Έλληνες. Η Μαριτίνα της ποτέ δεν θα έμπαινε στο Survivor αλλά μπορεί να τη βλέπαμε στο MasterChef.

Στην εμφάνισή της θα άλλαζε το στήθος της. Το πιο ακραίο περιστατικό με θαυμαστή της ήταν όταν ένας νόμιζε πως ήταν παντρεμένος μαζί της. Είχα έπαιρνε τηλέφωνο στο πατρικό της και της είπε ότι έχουμε παιδιά.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024