Ο Τόνι Κρόος προστέθηκε στους Ζοσέ Μουρίνιο, Μαρσέλ Ντεσαγί, Αρσέν Βενγκέρ και… τόσους άλλους, οι οποίοι θερωρούν την Γαλλία ως επικρατέστερη για την κατάκτηση του EURO 2020.
Ο Γερμανός μέσος ανέφερε πως οι «τρικολόρ» είναι το φαβορί για την κατάκτηση της κούπας, ωστόσο άφησε τα πάντα ανοιχτά, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τη Γερμανία στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
«Είναι σαφές, ότι η Γαλλία είναι το φαβορί. Αλλά και για εμάς έλεγαν ότι ήμασταν φαβορί όταν πήγαμε στη Ρωσία (σ.σ. στο Μουντιάλ του 2018). Δεν έχει σημασία ποιος έχει το τίτλο του φαβορί.
Τότε είπα, ότι ο κύριος αντίπαλος της Γερμανίας ήταν η Γερμανία… Δεν θα προσποιηθώ τώρα πως το ήξερα. Αλλά είχα αυτήν την αίσθηση στον τελευταίο φιλικό πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ήθελα να είχα κάνει λάθος».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στην Ισπανία αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει στα χέρια της τα χαρτιά της ανανέωσης με τη Euroleague, την ώρα που η Βιλερμπάν θα αποφασίσει άμεσα.