Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Μπερδέσης: Το συγκινητικό τελευταίο «αντίο» από Πηγή Δεβετζή, Κώστα Σόμμερ και Βασίλειο Κωστέτσο

Τάσος Μπερδέσης: Το συγκινητικό τελευταίο «αντίο» από Πηγή Δεβετζή, Κώστα Σόμμερ και Βασίλειο Κωστέτσο

Διάσημοι φίλοι του λοιπόν, μερικοί από αυτούς και πρώην συμπαίκτες του στο Survival Secret, καθώς και η πρώην σύντροφός του εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους, μέσω των social media.

Με μηνύματα στα social media, αποχαιρέτησαν τον Τάσο Μπερδέση οι φίλοι του.

Ο γνωστός Έλληνας πυγμάχος, ήταν το θύμα της νέας εν ψυχρώ δολοφονίας έξω από τον γυμναστικό σύλλογο «Αίολος» στη Βάρη, χθες το πρωί, μεγαλώνοντας έτσι τη λίστα με τα συμβόλαια θανάτου ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας που ολοένα και αυξάνονται το τελευταίο διάστημα.

Διάσημοι φίλοι του λοιπόν, μερικοί από αυτούς και πρώην συμπαίκτες του στο Survival Secret, καθώς και η πρώην σύντροφός του εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους, μέσω των social media.

Σοκαρισμένη από τη δολοφονία του αγαπημένου της Τάσου Μπερδέση με τον οποίο είχε μια σχέση αγάπης εδώ και δυο χρόνια, είναι και η πανέμορφη σύντροφός του Ελισάβετ. Το εντυπωσιακό μοντέλο που διατηρεί και ινστιτούτο ομορφιάς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο σύντροφός της χάθηκε τόσο αναπάντεχα. Η Ελισάβετ είδε για τελευταία φορά τον σύντροφό της λίγη ώρα πριν τη δολοφονία του στη Βάρη.

Η ανάρτηση της Πηγής Δεβετζή

Η αθλήτρια δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους. «Καλό ταξίδι Τασούλη. Ήσουν παλικάρι και πάντα μαχητής! Θα σε αγαπάμε για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα της Φιλίτσας Καλογεράκου

Η γνωστή ηθοποιός συγκλονισμένη από τον θάνατό του έγραψε στο Instagram: «Σήμερα έφυγε άδικα ένας καλός φίλος, ένα καλό παιδί. Θα είναι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι Τάσο».

Η φωτογραφία του Ηλία Ντρούλια

Ο Ηλίας Ντρούλιας αποχαιρέτησε τον Τάσο Μπερδέση δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους στην οποία φαίνεται και ο Γιώργος Μανίκας.

«Καλό ταξίδι Ψυχάρα», έγραψε ο Κώστας Σόμμερ

Το δικό του «αντίο» θέλησε να πει και ο Κώστας Σόμμερ με τον οποίο είχε γνωριστεί όταν εκείνος παρουσίαζε το «Survival Secret». «Καλό ταξίδι Ψυχάρα», έγραψε και ανέβασε μια φωτογραφία τους όπου είναι αγκαλιασμένοι.

«Δεν πρόλαβα να σε παντρέψω», ανέφερε ο Γιώργος Μανίκας

Ο Γιώργος Μανίκας μην μπορώντας να κρύψει τη στενοχώρια του ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, ένα βίντεο με κοινές τους στιγμές. «Όποτε είχα πρόβλημα ήσουν εκεί και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ αδερφέ μου. Δεν πρόλαβα να σε παντρέψω, αλλά θα προσέχω τους δικούς σου στο υπόσχομαι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Εμείς ξέρουμε τι άνθρωπος ήσουν», έγραψε η Μαρία Ματσούκα

Ανάλογη κίνηση με τους πρώην συμπαίκτες της έκανε και η Μαρία Ματσούκα. «Γεια σου Τασούλη, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Εμείς ξέρουμε τι άνθρωπος ήσουν. Καλό ταξίδι φίλε μας…», εξέφρασε.

«RIP Τάσο», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος

Μια φωτογραφία με τον Τάσο Μπερδέση δημοσίευσε και ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος. «RIP Τάσο», έγραψε συνοδεύοντας το post του.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024