Το καλοκαίρι αρχίζει και ένας ένας οι αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έρχονται στην Ελλάδα για να κάνουν διακοπές και να ξεκουραστούν ενόψει του Euro. Όπως ο Αλβάρο Μοράτα.
Ο Ισπανός επιθετικός και η σύζυγός του βρίσκονται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη, με τον διεθνή στράικερ και τη σύζυγό του να ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στο instagram φωτογραφίες από το νησί του Αιγαίου και να δείχνουν σε όλους τις ομορφιές της Ελλάδας.
Ο 28χρονος, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Ισπανίας για το Euro που ξεκινάει στα μέσα Ιουνίου και σε λίγες ημέρες θα βρεθεί στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «Φούριας Ρόχας», επέλεξε την Σαντορίνη για ολιγοήμερες διακοπές.
Μάλιστα, η σύζυγός του Μοράτα, Αλις Καμπέλο, με τις αναρτήσεις της στα social media διαφημίζει σε όλο τον κόσμο τη Σαντορίνη, με την εντυπωσιακή καλλονή να χαρακτηρίζει το νησί του Αιγαίου ως «παράδεισο» και να τονίζει ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχει επισκεφθεί.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε θεωρεί άδικη την κάλυψη θεμάτων της ομάδας του, με αφορμή την υπόθεση του Χούλιαν Άλβαρες και όχι μόνο
Όπως αναφέρει η σελίδα Football Rankings στο «Χ» η ΑΕΚ βρίσκεται μεταξύ των τριών φαβορί για την κατάκτηση του Conference League. Κρίσταλ Πάλας και Στρασμπούρ τα άλλα δύο.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Volley League ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.