Στον πάγκο του Άρη θα παραμείνει ο Άκης Μάντζιος μετά την πολύ καλή σεζόν που έκαναν οι Κίτρινοι, αφού συμφώνησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο έλληνας τεχνικός συναντήθηκε αργά χθες το βράδυ στην Αθήνα με τον ισχυρό άνδρα του Άρη και έδωσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο, με τον Καρυπίδη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα.
Καρυπίδης και Μάντζιος συζήτησαν για αρκετή ώρα σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ, εκτός από το deal για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, είχαν συζητήσεις και για την επόμενη σεζόν, τόσο για τους στόχους του συλλόγου όσο και για το μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο άνδρες τα είπαν και για το μπάτζετ, το οποίο θα αυξηθεί από πέρσι που ήταν 5 εκατ. ευρώ κατά 2 εκατ. ευρώ, ενώ πρόκειται ο Άρης να κρατήσει το βασικό του κορμό και να προχωρήσει σε 5-6 προσθήκες, που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας, με σκοπό να κάνει καλύτερη πορεία από τη φετινή, αλλά και να φθάσει μέχρι τους ομίλους του Europa Conference League.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο