O Νταμιάνο Νταβίντ είναι ο πολυσυζητημένος frontman του ιταλικού συγκροτήματος Μaneskin που κατέκτησε την πρώτη θέση στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Πριν λίγες ώρες ο ίδιος βρέθηκε αρνητικός στον έλεγχο για χρήση ναρκωτικών στον οποίο υποβλήθηκε οικειοθελώς μετά από κατηγορίες πως έκανε χρήση κοκαΐνης κατά τη διάρκεια της μεγάλης βραδιάς το περασμένο Σάββατο.
Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Φαίη Σκορδά σχολίασε την εμφάνιση της Ιταλίας ενώ αποκάλυψε και το μήνυμα που έστειλε η ίδια στον Νταμιάνο.
«Να σας πω για τον Ιταλό. Εδώ έχω τα μηνύματα που έστειλα στον Ιταλό. Είπα στην αρχή κομπλιμέντα κι αυτά. Του γράφω και λέω θα δει το τικ και έχει 1,6 εκατομμύριο ακόλουθους αυτός και 1 εκατομμύριο εγώ θα μου δώσει μια σημασία. Ούτε το διάβασε ακόμα. Με έφτυσε ο Ιταλός», είπε η Φαίη Σκορδά.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας