Στο «Ευτυχείτε» μίλησε σήμερα η Έλενα Τσαγκρινού, που εκπροσωπεί την Κύπρο στη φετινή Eurovision. H Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι αυτή που θα ανοίξει τον διαγωνισμό τραγουδιού, αφού κληρώθηκε να τραγουδήσει πρώτη.
Μιλώντας λίγο πριν την τελική πρόβα σχολίασε σχετικά με τη θέση που θα εμφανιστεί: «Τρελάθηκα γιατί ήθελα να είμαι λίγο πιο ξεκούραστη. Θα δείξει η πορεία. Είναι αρκετά κουραστική η όλη η διαδικασία. Είναι μια πολύ καλή θέση η πρώτη».
Όταν η Κατερίνα Καινούργιου της είπε ότι συγκεκριμένες χώρες έφεραν πρωτιά εμφανιζόμενες πρώτες ή στις πρώτες θέσεις, η Έλενα Τσαγκρινού είπε: «Ααααα! Λόγω των προβών είμαστε πολύ κουρασμένοι οπότε στην πρώτη θέση θα το απολαύσουμε πιο πολύ».
Και πρόσθεσε: «Η Στεφανία μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν καλύτερη από ό,τι το περίμενα. Μου φάνηκε τέλεια και πιστεύω θα πάει πάρα πολύ καλά… Αν είσαι ο εαυτός σου σε αυτόν τον διαγωνισμό το αντιλαμβάνονται καλύτερα και το σέβονται».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας