Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2021: Αυτές τις χώρες θα αντιμετωπίσουν Ελλάδα και Κύπρος στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2021: Αυτές τις χώρες θα αντιμετωπίσουν Ελλάδα και Κύπρος στον μεγάλο τελικό

Στον μεγάλο τελικό της 65ης Eurovision προκρίθηκε η Ελλάδα έπειτα από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Stefania στον Β΄ Ημιτελικό του Διαγωνισμού

Στον μεγάλο τελικό της 65ης Eurovision προκρίθηκε η Ελλάδα έπειτα από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Stefania στον Β΄ Ημιτελικό του Διαγωνισμού.

Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη, ξεσήκωσε το κοινό στις κερκίδες του Ahoy Arena, που της χάρισε το πιο ενθουσιώδες και θερμό χειροκρότημα.

Η Stefania ερμήνευσε το «Last Dance» των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn με δυναμισμό και φωνητική ακρίβεια, πλαισιωμένη από την απόλυτα συγχρονισμένη χορευτική ομάδα της (Νίκος Κουκάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου και Κώστας Παυλόπουλος).

Η σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής που φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελικού, καθώς και τα ειδικά εφέ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά σε live μετάδοση στην Eurovision, δημιούργησαν ένα μοναδικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών που ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και τις κριτικές επιτροπές.

Ο Τελικός της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου, στις 22:00, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, το ERTFLIX, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, και διαδικτυακά από το ertnews.gr.

Στον μεγάλο τελικό θα βρίσκεται και η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία την Τρίτη έβαλε φωτιά με το «El Diablo» στον Α’ Ημιτελικό.

Δείτε την εμφάνισή της

Ποιες χώρες θα βρεθούν απέναντι στην Ελλάδα και την Κύπρο

Στον μεγάλο τελικό, εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο, θα βρεθούν ακόμα 24 χώρες.

Πρόκειται για τις Big 5 (Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία), τη διοργανώτρια Ολλανδία, καθώς και: Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Σουηδία, Ουκρανία, Βέλγιο, Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία, Φιλανδία.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα, μετά και την ολοκλήρωση των δύο ημιτελικών, η Ελλάδα έπεσε στην 14η θέση, ενώ η Κύπρος… υπέστη καθίζηση και από την 4η θέση έχει πέσει στην 10η.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024